Valentins Dag

Valentins dag er en oplagt anledning til at give sin partner en fotogave.

Gaven kan gives som en samlet fotoserie af trykte billeder i alle størrelser fra 10x15 cm op til minimum A2 i fuld fotoopløsning og kvalitet. Gaven kan også gives som en kalender, en fotobog, en flot mappe, eller som print på lærred, plexiglas, eller aluminium op til størrelse 80x120 cm.

En mere moderne gave, kan helt enkelt laves som filer til en digitalramme, eller som flotte billeder til skrivebordsbaggrund på computeren. De færdige billeder kan laves på helt præcise mål, til det ønskede formål.

Gaven kan også gives som en fotosession i oplevelsesgave, hvor det er selve fotograferingen og oplevelsen der er gaven. Stil, indhold, og det færdige resultat, aftales derfor med modtageren af fotogaven.

Inspiration til fotografering til gave på valentins dag, kan for eksempel omhandle et tema der passer til modtageren af gaven, eller en stilart, high key, low key, fashion, boudoir, eller spontan inspiration i forskellige retninger.

Fotosessions til Valentins dag, kan aftales/købes forud og betales kontant på dagen, eller aftales/købes og betales forud som gavekort.


Priser og tidsbestilling: Henvendelse venligst på email