Modelfoto m/k

Fotografering i samarbejde med en model m/k, er en opgave som jeg altid tager seriøst, med fuld respekt for den person jeg arbejder sammen med.

Modelfotografering aftales i tre forskellige grundformer:

1. Modellen kontakter mig, og betaler mig for mit arbejde
2. Jeg kontakter en model, og betaler for modellens arbejde
3. En model og jeg indgår en TFP aftale, hvor vi begge arbejder gratis,
til gengæld for hinandens arbejde.

TFP betyder Time For Print -
og for at rette en misforståelse, så indebærer det IKKE automatisk, at der er krav om at billederne må bruges offentligt. Det aftaler og bestemmer vi selv !

Alt modelfoto m/k laves på kontrakt, så både model og jeg selv er 100% sikre på, hvilke forhold der er aftalt, og hvilken stil, type, indhold og så videre, og endelig også hvor billederne må bruges, i hvilken sammenhæng, og hvad de må bruges til.

Jeg fotograferer generelt ikke modeller m/k under 18 år, men hvis det bliver aktuelt, så er det altid kun i forudgående dialog med, og fuld accept fra modellens forældre eller værge.

Jeg har arbejdet en del sammen med erfarne og meget rutinerede modeller, og naturligvis også med mindre erfarne, og derudover har jeg ry for at være god til at arbejde med uøvede og nybegyndere foran kameraet.

Det er vigtigt for mig personligt, at en ny model får en god oplevelse, og en god opstart som aktiv model. Gode billeder er også vigtigt, naturligvis, men de grundlæggende forhold kommer altid i første række.

Uanset alder, køn, niveau eller erfaring, laver jeg altid kun sobert arbejde, aldrig billeder med vulgært, provokerende eller stødende indhold.Priser og tidsbestilling: Henvendelse venligst på email