Baby fotografering

Baby fotografering i fototudie

Som alt andet fotografering, er baby fotografering en tillidssag, og her er tilliden fra det lille barn en ekstra og spontan udfordring. Baby fotografering kræver tålmodighed af alle parter, ikke mindst forældrene, som nogle gange er tilbøjelige til at presse lidt på, for at få de bedste udtryk.

Et lille barn kan sagtens fornemme når det er på udebane, og at det hele er en speciel situation, hvor der ovenikøbet også er en fremmed person tilstede.
Der er meget opmærksomhed fra alle kanter, men hvis barnet er alene foran kameraet, så opstår der hurtigt en følelse af at være helt på egen hånd, lige når billederne skal tages.

De bedste billeder kommer næsten af sig selv, når man viser tålmodighed, og bruger den tid der er nødvendig, for at bygge en rolig og afslappet atmosfære op. Tilliden fra det lille barn skal have de bedste vilkår, og så kan fotograferingen blive både hyggelig og sjov, for alle parter.

Hvis det sker, at barnet føler sig for presset, eller trætheden melder sig, så er det bedre at holde en god pause, alternativt helt af afslutte, i god ro og orden - og aftale et andet tidspunkt..


Priser og tidsbestilling: Henvendelse venligst på email