Frisør

Modelfoto med frisør.

Har du som model, et ønske om at få hjælp af en frisør, så er det absolut en mulighed. Du kan enten selv medbringe din egen frisør, eller i fællesskab kan vi tage kontakt til en. Jeg har kontakt til flere, og prisen for denne ekstra ydelse, skal så bare aftales og afregnes med frisøren i forvejen.

Reklamefoto for frisør.

Er du frisør, og gerne vil have taget billeder af dit arbejde, så finder vi sagtens ud af det. Har du dine egne modeller, og skal fotograferingen finde sted i din salon, eller et andet sted, så er det naturligvis en mulighed. Jeg kan tage udstyr med, så vi kan indrette et mindre fotostudie på stedet.

Hvis du mangler en model, så kan jeg eventuelt være behjælpelig med en model i mit netværk. Selve fotograferingen kan også foregå i fotostudie her, hvor du har mulighed for at lave dit arbejde først, og vi kan tage billederne umiddelbart efter - eller en serie, fra start til slut.

Har du været model for en frisør, og gerne vil have taget billeder af din nye frisure, så er det selvfølgelig en god lejlighed til at kontakte jydefoto.dk

Hvis du gerne vil være model for en frisør, så er det jo oplagt, at du i første omgang får taget nogle gode billeder af dig selv, som du kan bruge i din ansøgning, og videre kontakt.

Siden er under konstruktion...Priser og tidsbestilling: Henvendelse venligst på email