Fotostudie

Hovedparten af det foto jeg laver for andre, eller sammen med andre, foregår i fotostudiet her. I studiet er vi ikke påvirkede af vejr, vind eller tidspunkt på dagen, og vi kan selv lave lyset præcist som vi ønsker det. Sidst men ikke mindst, kan vi arbejde helt uforstyrret.

Fotostudiet indebærer en række fordele, og naturligvis nogle begrænsninger, først og fremmest plads-forholdene og afstand til motivet.
Smag og behag kan så afgøre, om baggrunden er for statisk eller om det er mere spændende udenfor, med en mere levende og varieret baggrund. Udendørs har jo de samme fordele og begrænsninger, med omvendt fortegn.

For den teknisk interesserede:

Jydefoto er et nyere fotostudie, med 5 meget kraftige flashenheder med pilotlys, trådløs styring og meget hurtig regenerering af flash.

2 stk 1200 Ws til hovedlys og opblødning
3 stk 600 Ws til effektlys og baggrund

Hertil et stort udvalg af softboxe, spots, reflektorer, og en række tilbehør. Studiet er udstyret med et bredt udvalg af Colorama papir baggrunde, og de kan desuden modificeres med belysning.

Det anvendte kamera er et Canon 24x36mm fullframe digitalt kamera, med en opløsning på godt og vel 50 Megapixels. Sammen med professionelle objektiver, giver kameraet nogle flotte skarpe og detaljerede billeder i A2 eller større, i fuld fotoopløsning 300 dpi.

Studiet er indrettet i en tidligere butik der er bygget helt om og blændet af for dagslys, så det ikke påvirker optagelserne. Studiet er ca 4x8 meter, og der er indrettet en afdeling med spejle og lys, så det er muligt at lave makeup og styling i fotostudiet.

På baggrund af fotostudiets placering og de eksterne rammer omkring indretningen, er udlån og udlejning af fotostudiet desværre udelukket.


Efter indbrud og tyveri i 2016,
er alt fotoudstyr og flashanlæg opbevaret på en anden adresse,
når udstyret ikke er i brug...
Efter indbrud og tyveri i 2016,
er alt fotoudstyr og flashanlæg opbevaret på en anden adresse, når udstyret ikke er i brug...
Efter indbrud og tyveri i 2016,
er alt fotoudstyr og flashanlæg opbevaret på en anden adresse, når udstyret ikke er i brug...