Om Jydefoto

Hjemmesiden www.jydefoto.dk er sat online d. 29. juli 2006.

D. 7. maj 2010 fik hjemmesiden nyt layout og opsætning, men indholdet er uændret.

D. 16. marts 2013 er layout fornyet igen, og d. 25. marts 2013 er påbegyndt afsnit med mere varieret og kunstnerisk indhold.

D. 29. januar 2019 er layout radikalt ændret. Alt er frisket op, lavet mere moderne, og alt er lavet responsivt til flere skærmstørrelser.

Virksomheden Jydefoto blev etableret den 1. januar 2009, men er ophørt som virksomhed pr. 30. juni 2012. Jydefoto er nu privat.

Om Leif Tvede

Manden bag Jydefoto er Leif Tvede, og jeg er foto-entusiast i al min fritid, og i det daglige i det hele taget.

Jeg har fotograferet siden jeg fik mit første pocketkamera i 1973. Det var et Agfamatic og jeg har det endnu, selv om det ikke dur mere.

I 1987 blev jeg inviteret en uge til færøerne, og jeg besluttede at investere i et spejlrefleks kamera. Landskabet, og især lyset, er helt fantastisk deroppe, og jeg blev fascineret af arbejdet med lys, stemning og motiver.

Om min foto erfaring

Jeg har deltaget i kurser, og jeg har været ansat som freelance fotograf i et par år, og undervejs har jeg stiftet bekendskab med arbejdet med modeller som en del af billedet.

Min erfaring dækker studiefoto, udendørs og indendørs på location, fremkaldelse af primært sort/hvid negativer og papir i mørkekammer og reproduktion fra velbevarede glas-negativer har også været aktuelt i perioden.

Jeg har fotograferet med modeller siden 1989, og modelfoto som sådan har udviklet sig til at være mit primære fotografiske arbejde. Jeg holder meget af det spontane arbejde sammen med et andet menneske, udvikle fælles idéer, og skabe nogle fine billeder, som giver gode minder resten af livet.


Rygepolitik

Tobaksrygning er totalt forbudt i studiet, men derudover er rygning tilladt i et baglokale, hvis det ikke er til gene for andre. Tobaksrygning kan til enhver tid foregå udendørs.

Rusmiddelpolitik

Indtagelse af alkohol og andre rusmidler er ikke tilladt, hverken op til, eller i forbindelse med fotografering.

Åbningstider

Fotografering kun efter aftale !