Jydefoto

jydefoto.dk er sat online d. 29. juli 2006, og har eksisteret med uændret indhold siden.

D. 7. maj 2010 fik hjemmesiden nyt layout og opsætning, men indholdet er uændret.

D. 16. marts 2013 er layout fornyet igen, og d. 25. marts 2013 er påbegyndt afsnit med mere varieret og kunstnerisk indhold.

Virksomheden Jydefoto blev etableret den 1. januar 2009, men er ophørt som virksomhed pr. 30. juni 2012. Jydefoto er nu privat.

Leif Tvede

Manden bag Jydefoto er Leif Tvede, og jeg er foto-entusiast i fritiden, og i det daglige.

Jeg har fotograferet siden jeg fik mit første pocketkamera i 1973. Det var et Agfamatic og jeg har det endnu, selv om det ikke dur mere.

I 1987 blev jeg inviteret en uge til færøerne, og jeg besluttede at investere i et spejlrefleks kamera. Landskabet, og især lyset, er helt fantastisk deroppe, og jeg blev fascineret af arbejdet med lys, stemning og motiver.

Foto Erfaring

Jeg har deltaget i kurser, og jeg har været ansat som freelance fotograf i et par år, og undervejs har jeg stiftet bekendskab med arbejdet med modeller som en del af billedet.

Min erfaring dækker studiefoto, udendørs og indendørs på location, fremkaldelse af primært sort/hvid negativer og papir i mørkekammer og reproduktion fra velbevarede glas-negativer har også været aktuelt i perioden.

Jeg har fotograferet med modeller siden 1989, og modelfoto som sådan har udviklet sig til at være mit primære fotografiske arbejde.

 

Rygepolitik

Tobaksrygning er totalt forbudt i studiet, men derudover er rygning tilladt i et baglokale, hvis det ikke er til gene for andre. Tobaksrygning kan til enhver tid foregå udendørs.

Rusmiddelpolitik

Indtagelse af alkohol og andre rusmidler er ikke tilladt, hverken op til, eller i forbindelse med fotografering.

Åbningstider

Fotografering kun efter aftale !

Jydefoto.dk | Leif Tvede | Stationsvej 6, 7000 Fredericia | Telf.: 2018 4961 | email: info@jydefoto.dk